Smart Future Smart Future

Smart Future – SME

Smart Future – SME (small and middle enterprises)
Лектор: Проф. д-р. Джордж Вредевелд (университета към Синсинати, САЩ)

0 responses on "Smart Future - SME"

Leave a Message