Smart Future Smart Future

Създадена през 1996, Taxback Group,  прерастна от малка фирма с трима  служители, в международна корпорация с над 1000 служители по цял свят.  Компаниятата има офиси  в 30 страни на по света, чрез които оперира в над 100 страни, предлагайки портфолиото си от услуги. Най-популярните услуги, които предлага компанията са  финансови, данъчни, промоционални и туристически услуги.

Основните бизнеси, които оперират като търговски марки на Taxback Group  са:

Taxback.com

Специализирана в предлагането на данъчни и финансови консултации,  международни ТРЗ услуги, услуги свързани с глобалната мобилност на персонал, данъци върху дивиденти и подоходни данъци. Компанията осигурява персонализирани услуги за своите клиенти без значение на тяхната локация по света.

PaytoStudy

Предоставя възможност на студенти от целия свят да плащат своите студентски такси, по бърз и ефективен начин. Услугата включва преференциални условия в обмена на валута, без разходи за студента и образователната институция. Плащанията по студентските такси се извършват директно чрез онлайн система със срок за извършване на транзакциите до образователната институция до 48 часа.

Sales Promotions

Световен лидер в осъществяването на промоционални кампании. Бизнесът предлага широка гама от рекламни платформи, софтуер кампания и консултантски услуги, предназначени да отговарят на специфичните бизнес нужди на всеки клиент.

Transfermate

Осъществява парични преводи и валутен обмен с изключителна система за сигурност на глобално ниво. Подобно на банкова институция, „Трансфър Мейт“ ускорява процеса на плащане и използва стратегии, които намаляват таксите за обслужване спестявайки време, пари и ресурси на своите клиенти.

Taxback International

Световен лидер в консултантските услуги във връзка с възстановяване на ДДС, попълване на ДДС декларации, регистрации и всички съпътстващи действия необходими за успешно възстановяване на ДДС за своите клиенти. Услугата се предлага за множество държави по света. Компанията непрекъснато работи в посока улесняване на клиентите си и увеличаване на възможностите за възстановяване на данъка от съответната държава.

Visa First

Съдейства на клиентите си и улеснява цялостния процес по получаване на всички видове виза – краткосрочни, дългосрочни, работни, бизнес визи и такива необходими за ваканция в чужбина. Фирмата има повече от 80,000 клиента които пътуват всяка година в над 100 страни по света. Компанията асистира на своите клиенти, които пътуват до Австралия, Нова Зенландия, Великобритания и Ирландия като им помага в откриване на банкови сметки, осигурителни номера, СИМ карти и ги консултира във връзка с намиране на работа.

Контакти

Taxback Group

Ул.Бачо Киро 1 ет.8

Тел. 052/ 68 68 68

recruit@taxback.com

www.thetaxbackgroup.com

taxback.com