Smart Future Smart Future

ALTSCALE България ЕООД

Росен Димитров, Президент

Росен е бил главен инженер(CTO) във Antallagon, където неговите отговорности включват определянето на облачни стратегии свързани с компанията и ръководството на разработване и процес на продаване. Преди да се присъедини към Antallagon, Росен е бил главен архитект на системи за съхранение на данни в Calxeda, компания предлагаща ARM микропроцесорни решения за съхранение на данни и облачни среди. Преди това Росен е работил като главен софтуерен архитект в EMC, където е бил отговорен за разработването на Atmos(Exabyte-scale Cloud Storage system). По-рано в своята кариера, Росен е работил в областа на на висопроизводителните изчисления, иновативните мрежови технологии и дистрибутираните клъстъри.

Росен има докторска степен в областа на компютърните науки и паралелните изчисления. Росен има множество сертификати в областта на облачното съхранение на данни.

Дилян Попов, Главен мениджър

Дилян съблюдава всекидневните дейности на AltScale и ръководи продажбите и маркетинга. Преди да се присъедини към AltScale Дилян ръководи телекомуникационна компания Foneca и онлайн маркетинг компания NextMarketing. По-рано в своята кариера Дилян работи във финансовата сфера като инвестиционен консултант и кредитен консултант в европейски и американски банки и финансови институции.

Dilian има магистърска степен по бизнес администрация от Babson College и магистърска степен по финанси от UNWE.

Работни позиции

Избирайки да започнете работа в Алтскейл вие получавате възможността да работите в бързо развиващата се област на облачните услуги. Ние ценим нашите служители и и споделяме своя успех с тях посредством атрактивно заплащане, допълнителни бонуси и награди.

Работни позиции

➣ Sales Manager

➣ System Administrator

Екипът на Алтскейл комбинира професионализма с богат опит в областта на облачните технолигии, системите за съхранение, мрежите, системното администриране и доставянето на желаните услуги от клиентите и бизнеса.

Контакти

 ALTSCALE България ЕООД

бул. Мария Луиза 37, 9000 Варна, България

ул. Три уши 6, 1000 София, България

✆ +359 700 33 910

✆ +359 882 437 400
✆ +1 800 558 5814
✉ sales@altscale.com